U

Cum putem sprijini împreună bolnavii incurabili

de | mart. 20, 2019 | Minte și suflet

Acasa » Minte și suflet » Cum putem sprijini împreună bolnavii incurabili

Am bucuria de a anunța faptul că AlimenteSpeciale.ro, magazinul online specializat în comercializarea de alimente pentru nevoi speciale și diete personalizate al cărui fondator sunt, a încheiat, de curând, un parteneriat cu Hospice – Casa Speranței, organizație non-profit cu impact major în îmbunătățirea calității vieții a zeci de mii de oameni aflați în suferință.

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate în îngrijire paliativă (abordarea care îmbunătățește calitatea vieții, atât pacienților, cât și a familiilor acestora, pe perioada confruntării cu problemele asociate bolilor cronice incurabile, prin prevenția și ușurarea suferințelor, în special în ceea ce privește durerea, precum și alte probleme de ordin fizic, psihosocial și spiritual).

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, acestea fiind oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 27 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru aproape 30.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educationale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității, dar și prin îmbunătățirea legislației în materie. Sprijinul oferit de fundație este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

Mulți dintre copiii și adulții aflați în îngrijirea fundației nu își mai pot imagina acum lupta cu boala fără ajutorul celor care le-au alinat durerea. Pentru ei, HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care le dovedește că nu sunt singuri pe lume și că, la nevoie, ajutorul pe care ni-l putem acorda unul altuia este neprețuit.

Sprijină și tu HOSPICE Casa Speranței și alătură-te celor care schimbă viețile semenilor diagnosticați cu o boală incurabilă.

În fiecare coș de cumpărături de pe AlimenteSpeciale.ro ai posibilitatea de a dona 5 lei, 10 lei sau orice sumă dorești pentru bolnavii incurabili. Poate fi considerată o sumă mică, dar cu cât vom fi mai mulți cu atât gestul nostru va cântări mai greu pentru cei care au nevoie de sprijin în cea mai grea bătălie a vieții lor. 

Afla mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și despre cum poți sprijini activitatea fundației pe www.hospice.ro.

Health coach Maria Martac

Biolog, consultant în nutriție, health coach și antreprenor.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Citește și