U

Postul intermitent și rolul său în lupta cu kilogramele în exces

Un nou început #SeFaceLaStup cu Maria

Sunt Maria Martac, sunt directorul general și consultantul în nutriție al magazinului online alimentespeciale.ro. Sunt tehnician nutriționist, biolog, health coach și membru fondator al Asociației Române pentru Educație în Alergii (AREA).

Articol preluat de pe: stup.bancatransilvania.ro

Ce alimente ne pot asigura un somn de calitate?

Dacă mâncăm prea mult seara, prea târziu sau consumăm multă mâncare procesată pe timpul zilei, nu ar trebui să ne așteptăm ca noaptea să avem parte de substanțele neurochimice care să ne relaxeze.

Articol preluat de pe: zilesinopti.ro

[#SeFaceLaStup] Maria Martac: Am pornit cu mult elan, cu multă încredere. Doar că după ce am pornit, am aflat o mulțime de lucruri pe care trebuie să le fac și de care nu știam

Începutul a fost greu, pentru că acum 10 ani erau puține magazine on-line, la fel și firmele de curierat, iar oamenii nu erau obișnuiți să facă comenzi on-line.

Articol preluat de pe: iqads.ro

Verdețuri de primăvară

Suntem în aprilie și toate piețele sunt pline de legumele verzi specifice perioadei.  Acestea sunt bogate în vitamine (A, B, C, K) minerale (Fe, K, Mg, Zn etc) fitonutrienți (betacaroten, luteină, xantină, clorofilă etc.) și fibre alimentare.

Articol preluat de pe: zilesinopti.ro

Alimentaţia la feminin

În linii mari, structura și nevoile organismului femeii sunt ghidate după funcția de fertilitate și procreere.

Articol preluat de pe: psychologies.ro

Afișează 1 - 5 din 16 articole